Donkervoort Pre-Owned oplossing voor lange levertijd

4-6-23. De snelste manier om nog voor de zomer in het bezit te zijn van een nieuwe Donkervoort... Wacht niet tot 2025.
Donkervoort-Pre-Owned-23-opening.jpg

Heb je altijd al gedroomd van het bezitten van een Donkervoort? Wacht dan niet langer! Als echte liefhebber zal het je niet ontgaan zijn dat de wachttijd voor de nieuwe, immens populaire, Donkervoort F22 inmiddels is opgelopen tot 2025. Je zult blij zijn te horen dat er een optie is om de lange wachttijden te omzeilen en direct te kunnen genieten van zomerse ritten en deelname aan Donkervoort-evenementen: een Pre-Owned Donkervoort!

Onze Pre-Owned Donkervoorts zijn volledig geïnspecteerd en goedgekeurd door de mensen die ze hebben gebouwd. Elk exemplaar wordt geleverd met een Certificaat van Echtheid, zodat je zeker weet dat de auto voldoet aan de standaard van uitmuntendheid waar Donkervoort met trots haar naam aan verbindt. Jouw auto is in topconditie en wordt geleverd met garantie. Je kunt morgen al wegrijden in een Pre-Owned Donkervoort, volledig verzekerd, geregistreerd en onbezorgd, klaar om de pure rijbeleving van een Donkervoort te ervaren.
Vind Jouw Donkervoort

Donkervoort D8 GTO-JD70 - BNCE
Donkervoort_D8_GTO-JD70_-_BNCE-2020.jpg

BOUWJAAR 2020

KILOMETERSTAND 7.700 km

PRIJS Prijs op aanvraag

Donkervoort auto's gemaakt van zichtcarbon zijn uitzonderlijk in alle opzichten. Elk voertuig is, net als een meesterwerk schilderij, uniek en kan worden beschouwd als kunst door degenen die begrijpen wat het vertegenwoordigt. 
Het gaat hier niet alleen om een auto, maar eerder om een meesterwerk dat vakmanschap en elegantie uitstraalt. Het afdoen als slechts een voertuig met goede prestaties of ecologische waarde zou geen recht doen aan dit prachtige object. Het is werkelijk een kunstwerk!

Ontdek Meer

En dat is nog niet alles! Als trotse eigenaar van een Pre-Owned Donkervoort maak je meteen deel uit van de ‘extended Donkervoort family’. Je hoeft niet te wachten op een productieslot en je kunt direct deelnemen aan onze legendarische Donkervoort evenementen, zowel op de weg als op het circuit. Profiteer meteen van een gepersonaliseerd aanbod voor deelname aan een Donkervoort rijvaardigheidstraining, een circuit- of tour evenement.

Donkervoort D8 GTO-RS
Donkervoort_D8_GTO-RS-2014.jpg

BOUWJAAR 2014

KILOMETERSTAND 46.200 km

PRIJS €159.900,-

Hoe maak je een machine, die al geweldig is, perfect? Nou, gewoon zo! 
Deze prachtige Donkervoort werd oorspronkelijk gebouwd als een D8 GTO maar is officieel, door Donkervoort zelf, geüpgraded naar een GTO-RS supercar.
Ontdek Meer

Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat onze Pre-Owned Donkervoorts volledig aan te passen zijn naar eigen specifieke wensen, precies zoals bij het samenstellen van een nieuwe Donkervoort. Of het nu gaat om stijl, rijvoorkeuren of je favoriete kleur, wij beschikken over alle gereedschappen, onderdelen én expertise om jouw Donkervoort volledig naar wens aan te passen!

Donkervoort D8 270RS
Donkervoort_D8_270RS-2006.jpg

BOUWJAAR 2006

KILOMETERSTAND 67.200 km

PRIJS €87.900,-

De D8 270RS is de auto die de No Compromise, no nonsense filosofie van Donkervoort het beste belichaamt. Dit model werd ontwikkeld met als enige doel om er het snelste D8-model van te maken, en dat wat de gevolgen ook zouden zijn.
De Donkervoort D8 270RS was het summum van het D8 Audi gamma, en werd ontwikkeld als eerbetoon aan de auto die in 2006 het ronderecord voor productieauto's op de Nürburgring Nordschleife vernietigde.

Van dit zeer beperkte RS-model werden slechts 25 exemplaren gebouwd.
Ontdek Meer