Mercedes-AMG SL nog mooier met MANUFAKTUR pakket

24-5-23. Met behulp van het nieuwe MANUFAKTUR-pakket kunnen eigenaren hun Mercedes-AMG SL nog meer individualiseren.
Mercedes-AMG-SL-23-lzij.jpg

Er is voortaan keuze uit acht MANUFAKTUR lakken: de twee unilakken MANUFAKTUR vintageblauw en MANUFAKTUR siliciumgrijs, de twee metallic-lakken MANUFAKTUR Côte d'Azur lichtblauw metallic en MANUFAKTUR rubelietrood metallic, en de vier matte lakken MANUFAKTUR nachtzwart magno, MANUFAKTUR hightechzilver magno1 , MANUFAKTUR grafietgrijs magno1 en – exclusief voor de SL MANUFAKTUR – Ireland middelgroen magno1. Een andere bijzonderheid voor de Mercedes-AMG SL is de optionele stoffen kap in MANUFAKTUR middernachtblauw.

Het MANUFAKTUR interieurpakket is leverbaar in zeven MANUFAKTUR kleurvarianten: MANUFAKTUR classicrood/zwart, MANUFAKTUR mysticrood/zwart, MANUFAKTUR roségrijs/zwart, MANUFAKTUR savannebeige/zwart, MANUFAKTUR tabaksbruin/zwart, MANUFAKTUR yachtblauw/zwart en MANUFAKTUR schaduwgroen/zwart.
Mercedes-AMG-SL-23-zetels.jpg

Het interieurpakket omvat stoelen in MANUFAKTUR nappaleder Exclusief met ruitpatroon. De hoofdsteunen zijn voorzien van een AMG-embleem in reliëf. Het nappaleder in MANUFAKTUR kleur wordt ook gebruikt voor de armleuningen en het middendeel van de portieren, de middenconsole inclusief middenarmsteun en de onderkant van het dashboard. Een andere highlight van het interieurpakket is het met de hand beklede AMG Performance MANUFAKTUR stuurwiel in nappaleder waarvan de kleur is afgestemd op de gekozen bekledingskleur. De hoogpolige zwarte vloermatten zijn met een gestikt AMG-logo en een rand in nappaleder bijzonder hoogwaardig uitgevoerd in de MANUFAKTUR interieurkleur.

De verlichte instaplijsten zijn voorzien van het opschrift ‘AMG’ en een exclusief MANUFAKTUR patroon. De middenconsole is verfraaid met het opschrift ‘MANUFAKTUR’ in glanzende chroomlook. Het cursieve schrift onderstreept de claim van het label op het hoge niveau van kwaliteit en vakmanschap.
Mercedes-AMG-SL-23-lv-boven.jpg

MANUFAKTUR is het individualiseringsaanbod van exclusieve lakken en hoogwaardige interieuruitrustingen. De speciaal geselecteerde materialen en het vakmanschap perfectioneren het design en zorgen voor bijzondere zintuiglijke ervaringen. Klanten krijgen een voertuig van bijzondere waarde - vervaardigd volgens hun persoonlijke ideeën en wensen.

1 Te bestellen vanaf vierde kwartaal 2023.