MAYBACH Icons of Luxury exclusieve looks in progressief design

27-1-23. ‘Unexpected Moments’ is het thema van de collectie met verrassende details. Hoogwaardige jassen, bodywarmers, hoodies en sweatshirts in MAYBACH-style.
Maybach-Icons_of_Luxury-23-The_Glam_I.jpg

De designfilosofie van Mercedes-Maybach staat voor ‘Sophisticated Luxury’. Hierop gebaseerd richt de nieuwe collectie van MAYBACH Icons of Luxury zich met zijn progressieve designs op fashionista's, Maybach-fans en liefhebbers van luxe labels, maar ook op een jongere, modebewuste doelgroep. Hoogwaardige materialen en trendsettende styles staan garant voor een uitstekende draagervaring en een bijzondere en individuele look.
Maybach-Icons_of_Luxury-23-The_Embrace_II.jpg

De collectie grijpt terug op het klassieke MAYBACH Icons of Luxury-kleurenschema – een krachtige oranje tint vormt het centrale element in de vorm van een signaalkleur te midden van verschillende subtiele nuances. Markante inzetstukken en voeringstoffen in contrasterende, glanzende materialen of met unieke Maybach-patterns zorgen voor de ‘Unexpected Moments’ waaraan de collectie zijn naam ontleent.
Maybach-Icons_of_Luxury-23-sweater_The_Bream_en_HoodieThe_Breather.jpg
Branding en merkdetails in de vorm van grote, geborduurde ton-sur-tonlogo's en zilver- en goudkleurige Maybach-elementen zijn harmonieus geïntegreerd in het kerndesign van de looks, terwijl hoogwaardige metalen elementen een extra accent toevoegen.
Maybach-Icons_of_Luxury-23-The_Glow_I_en_The_Break_I.jpg

De unisex-, heren- en damesmodellen omvatten een brede selectie jassen voor koude dagen en tussenseizoenen. De collectie ‘Unexpected Moments’ bevat daarnaast een verscheidenheid aan bodywarmers, sweatshirts en hoodies. Een aantal van de artikelen is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.
Maybach-Icons_of_Luxury-23-The_Zing_I.jpg

De collectie is verkrijgbaar in de MAYBACH-boutiques, exclusieve MAYBACH-partnerwinkels en de online shop www.maybach-luxury.com 
Maybach-Icons_of_Luxury-23-The_Glow_I.jpg