Porsche 911 GT3 krijgt een scherpe race-look van TECHART

9-8-22. Scherpe en onderscheidende race-look voor de Porsche 911 GT3 en 911 GT3 met toerpakket.
TECHART-Porsche-GT3-22-lv.jpg

TECHART geeft een gedetailleerd overzicht van de nieuwe, aerodynamische koolstofvezelkit en andere sportieve TECHART-upgrades: Formula VII Race gesmede wielen, sportuitlaatsysteem met racegeluid, evenals een racebaan-compatibele rolbeugel en FIA-gehomologeerde 6-punts gordels. Het TECHART Carbon Aero pakket is direct te bestellen, en wordt geleverd vanaf oktober 2022.

Indrukwekkend uiterlijk: het nieuwe TECHART carbon aerodynamisch pakket.
Op racewagens geïnspireerde lijnen van de TECHART-carbononderdelen bepalen de rijke styling van het nieuwe aerodynamicapakket voor de 911 GT3-modellen. Dit omvat de aanzienlijk uitstekende TECHART carbon voorspoilerlip met rechtopstaande spoilerpanelen, carbon spatborden met wielkastventilatie die 15 mm breder zijn, bijzonder brede zijschorten en de voortzetting van het aangescherpte ontwerpconcept op het onderste achterpaneel. De TECHART carbon onderdelen vervangen de respectievelijke serie componenten. Bovendien is de vorm van het TECHART carbon achtervleugelprofiel met een TECHART-opschrift geïntegreerd in de koolstofvezelstof nog opvallender en zijn de vleugeleindplaten aanzienlijk uitgebreid in de rijrichting en naar beneden. Dit zorgt voor een onmiskenbare race-look.

De reikwijdte van onderdelen van de TECHART-koolstofkit is vrij configureerbaar en stelt 911 GT3-eigenaren in staat om het voertuig consequent af te stemmen, naar keuze in hoogglanzende of matte koolstofvezel.
TECHART-Porsche-GT3-22-lzij.jpg

Het TECHART aerodynamische pakket voor de Porsche 911 GT3-modellen in één oogopslag:
- TECHART carbon voorspoiler lip met spoiler covers
- TECHART Carbon luchtinlaatpaneel vooraan
- TECHART carbon aero kap met geïntegreerd luchtkanaal
- TECHART lichtgewicht carbon spatbord, 15 mm verbreed in vergelijking met serie, met wielkastventilatie
- TECHART carbon sideskirts
- TECHART carbon achtervleugelprofiel met TECHART-opschrift inclusief vleugeleindplaten
- TECHART carbon vleugel eindplaten
- TECHART carbon achterkuip onderste deel
- TECHART carbon luchtinlaatpaneel aan de achterzijde met motorkap/serviceklep
- TECHART Carbon Sport buitenspiegels
TECHART-Porsche-GT3-22-onderdelen.jpg
Met het driedimensionale TECHART-opschrift op de achterkant van gegoten acrylglasletters onderstrepen Porsche-klanten hun sportieve claim en maken van hun individuele voertuig onmiskenbaar een TECHART-uniek.

Compromisloos racegeluid voor op straat: het nieuwe TECHART roestvrijstalen sportuitlaatsysteem voor de Porsche 911 GT3-modellen.
Wanneer de berm de tribune wordt: het nieuwe TECHART-sportuitlaatsysteem laat de Porsche 911 GT3 zijn volledige soundscape ontvouwen en maakt de individuele en prestatiegerichte rijervaring compleet. Kippenvel gegarandeerd op en naast het circuit.

Met een druk op de knop opent het klepgestuurde sportuitlaatsysteem een ​​robuust geluidsfestival en maakt TECHART de juiste keuze voor een buitengewoon hoorbare aanwezigheid. Het handgelaste TECHART sportuitlaatsysteem van roestvrij staal is speciaal ontwikkeld voor de Porsche 911 GT3 en 911 GT3 met toerpakket en onderstreept visueel het sportieve karakter van de GT3-modellen.

Nieuw lichtgewicht gesmeed wiel: TECHART Formula VII Race.
Het nieuwe gesmede wiel TECHART Formula VII Race met centrale vergrendeling in het consistente turbineontwerp met looprichting biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden met talrijke varianten en oppervlakteafwerkingen - op maat gemaakt voor elke klant en zijn voertuig. De wielafmetingen zijn 9,5 x 20 inch voor en 12 x 21 inch achter.
TECHART-Porsche-GT3-22-wiel.jpg

Maximale veiligheid op het circuit en een sportieve look met de nieuwe TECHART Clubsport interieur highlights.
De interieurfabriek TECHART biedt ook Porsche 911 GT3-klanten nog meer vrijheid van ontwerp in het interieur bij het implementeren van hun persoonlijke ideeën. Met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden: bijvoorbeeld de keuze uit Alcantara®, leer of op motorsport geïnspireerde Heritage-stoffen, stoelcentra met accenten in kleur en de interne specialiteit, TECHART-sportstuurwielen.
TECHART-Porsche-GT3-22-stoelen.jpg

De TECHART-rolbeugel zorgt voor extra veiligheid in de cockpit voor alle huidige generatie Porsche 911 Coupé-modellen en heeft een onderdelencertificaat. De TECHART-rolbeugel is berekend en gebouwd volgens de huidige FIA-voorschriften en is, typisch voor TECHART, met de hand gelast uit hoogwaardig staal en is verkrijgbaar in matzwart of overschilderbaar.

De FIA ​​gehomologeerde TECHART 6-punts gordels met eigen gordelaansluiting zijn verkrijgbaar in de gekozen kleuren zwart, rood, groen of geel en zijn alleen geschikt voor gebruik op het circuit. Ingenaaide TECHART-letters in een contrasterende kleur ronden de sportieve look van de 6-puntsgordel af.
TECHART-Porsche-GT3-22-ra.jpg

Meer informatie over het TECHART-aanpassingsprogramma voor de Porsche 911 GT3-modellen op www.techart.de/gt3