Kia EV6 langs de A2 bij Breukelen grootste ter wereld

Kia EV6 Giant 21 plaatsenFilm 308-11-21. Kia Nederland heeft een enorme EV6 voor het hoofdkantoor in Breukelen geparkeerd om meerdere mijlpalen te vieren.

 Zo is de EV6 met zijn ‘Opposites United’ design en innovatieve technologie hét nieuwe boegbeeld van Kia. De baanbrekende EV tilt elektrisch rijden naar een nieuw niveau met zijn grote actieradius, de 800V laadcapaciteit en de dynamische rijkwaliteiten. De grootste EV6 ter wereld staat tevens symbool voor het inmiddels grootste automerk van Nederland qua aantal verkochte auto’s in 2021.
Kia EV6 Giant 21 importeur 

43 inch
De Giant EV6 is tot in detail een échte GT-Line, de meest verkochte uitvoering van dit gewilde elektrische model. Met zijn lengte van 9,5 meter, breedte van 3,7 meter en hoogte van 3,2 meter is de in Runway Red gespoten Kia niet te missen. En wie de 19 of 20 inch velgen van de productieversie al groot vindt…. de velgmaat van Giant EV6 is 43 inch!
Kia EV6 Giant 21 plaatsen

De Giant EV6 is de gedroomde opvolger van de twee Giant Picanto’s die hem voorgingen. Het is alweer tien jaar geleden dat Kia Nederland de eerste Giant Picanto voor de deur parkeerde, toen het merk zich vestigde in het nieuwe hoofdkantoor. Hij werd in 2017 vervangen door de Giant Picanto van de volgende generatie, die op zijn beurt nu is vervangen door de nieuwste nekkendraaier van Kia.