Bentley Flying Spur beter met computerondersteunde technologie

Bentley Flying Spur 21 lv11-5-21. Bentley heeft de beste vierdeurs sedan ter wereld nog beter gemaakt. Nieuwe functies en opties voor het allerbeste.

 

De Flying Spur heeft vernieuwde technologie, standaard nog meer comfort, nieuwe en eigentijdse fineersoorten voor het interieur en een nieuwe lakkleur - Cambrian Grey. Met die tint breidt Bentley het standaard lakpalet uit tot 63 kleuren. Het optiepakket City Specification wordt vanaf modeljaar 2022 een vast onderdeel van de al riante standaarduitrusting van de Flying Spur.
De sereen stille Flying Spur profiteert van de toepassing van de modernste technologie. Noise, vibration en harshness - in de auto-industrie beter bekend als NVH - zijn nauwgezet geëlimineerd, waardoor de Flying Spur niet alleen 's werelds beste, luxe vierdeurs Grand Tourer is, maar ook fenomenale akoestische prestaties biedt. Het verfijnde en stille interieur van de Flying Spur beantwoordt volledig aan de eisen van W.O. Bentley die hij in 1919 bij de oprichting van zijn bedrijf formuleerde. Zijn filosofie van betrouwbaarheid en verfijning als de belangrijkste kenmerken van een Bentley wordt tot op de dag van vandaag in Crewe nagevolgd, waarbij de Flying Spur de belichaming is van moderne Bentley-luxe.
Bentley Flying Spur 21 lv 

Innovatieve technologie en modern vakmanschap
De nieuwste generatie van de Flying Spur is van voor tot achter volgepakt met innovatieve technologie, om de rijervaring te verbeteren en zowel bestuurder als passagiers van alle gemakken te voorzien. De Flying Spur voor het modeljaar 2022 biedt nog meer technologische voordelen voor de klant. Zaken als verkeersbordherkenning, Pedestrian Warning en een met voetbewegingen te openen kofferbak, evenals welkomstverlichting, automatisch dimmende spiegels en een luchtionisator zijn vanaf het komende modeljaar standaard. Een luchtionisator die nu behoort tot de standaarduitrusting van de Flying Spur verhoogt het comfort nog eens extra.
Bentley Flying Spur 21 int 

De schoonheid van de nieuwe generatie van de Flying Spur is mede te danken aan de mogelijkheid de auto helemaal aan de wensen van de klant aan te passen. Nog verdere personalisatie is vanaf nu beschikbaar, met de toevoeging van de nieuwe exterieurlak Cambrian Grey. De optionele fineersoorten Liquid Amber, Dark Burr Walnut en Tamo Ash zijn nu verkrijgbaar met een afwerking met open poriën. De variatie in kleur en nerf van de verschillende delen van dit fineer maakt dat elke Flying Spur een werkelijk uniek Bentley-interieur heeft.
Bentley Flying Spur 21 computerschets 

Virtuele ontwerpprocessen
Bentley spaarde kosten noch moeite om ongewenste interieurgeluiden op te sporen. Samen met een ontwikkelingspartner ontwierp het merk digitale mock-ups die hielpen bij het identificeren van geluid en trillingen voordat er daadwerkelijk een echte versie van de auto werd gebouwd. Op die manier kon Bentley ongewenste interieurgeluiden zoals rijwind en bandengeluid vooraf al elimineren. Door het gebruik van virtual prototyping kon Bentley het gewicht optimaliseren van veertig verschillende componenten van de Flying Spur. Dit zorgde ervoor dat de juiste geluidsisolerende materialen op de juiste plekken rond het voertuig werden ingezet, zodat de inzittenden kunnen genieten van de weldadige stilte die standaard bij een Bentley Flying Spur hoort.