MINI accessoires voor een veilige en gezellige reis

MINI accessoires 21 fietsdrager6-5-21. De temperaturen stijgen en daarmee ook buitenactiviteiten en excursies in de natuur. Voor actieve MINI-rijders  haakt de fabrikant er op in met originele accessoires.

 

 

De modelspecifieke railing- en dakdragersystemen uit het MINI Genuine Accessories-assortiment creëren ideale omstandigheden om de grenzen van de stedelijke mobiliteit achter zich te laten en rijplezier te combineren met actieve vrijetijdsactiviteiten. De MINI Cooper SE (gecombineerd stroomverbruik: 17,6 - 15,2 kWh / 100 km volgens WLTP, 16,9 - 14,9 kWh / 100 km volgens NEDC) is een bijzonder duurzame ontsnapping uit het dagelijkse leven. Als enige puur elektrisch aangedreven model in zijn competitieve omgeving kan hij optioneel ook worden uitgerust met dakrails. Daardoor staat niets het lokaal emissievrij transport van dakkoffers, fietsen of andere sport- en vrijetijdsbenodigdheden in de weg.
MINI accessoires 21 fietsdrager

Met een actieradius van 203 tot 234 kilometer bepaald in de WLTP-testcyclus, is de MINI Cooper SE ideaal uitgerust om nieuwe routes te verkennen, weg van de stedelijke jungle. En als het gaat om veelzijdigheid en transportcapaciteiten, doet het eerste puur elektrisch aangedreven model van het Britse premiummerk geenszins onder voor de conventioneel aangedreven varianten van de MINI 3-deurs. Als alle vier de stoelen worden gebruikt, bedraagt ​​de bagageruimte ook 211 liter. En na het neerklappen van de rugleuning van de achterbank, die in een verhouding van 60: 40 kan worden verdeeld, neemt de opbergruimte toe tot 731 liter, net als in een MINI 3-deurs met verbrandingsmotor. En dat is nog niet alles: de railing- en dakdragersystemen uit de serie Originele MINI-accessoires maken van het geëlektrificeerde model in een mum van tijd een veelzijdig transporttalent.

De voorwaarden hiervoor worden gecreëerd door de dakrails in mat zwart, die direct vanaf de productielocatie verkrijgbaar zijn. Op het dak van de MINI Cooper SE vormt het de stabiele basis voor verschillende bevestigings- en transportsystemen, die beschikbaar zijn in het assortiment Originele MINI-accessoires voor zowel de MINI Cooper SE als de conventioneel aangedreven MINI 3-deurs en MINI 5-deurs modellen. . Met de daar als retrofit verkrijgbare relingdrager kan de MINI dakkoffer comfortabel en veilig worden vergrendeld. Met een eigengewicht van 13 kilogram biedt hij een inhoud van 320 liter. Dit biedt voldoende ruimte voor sportkleding, fietshelmen of zelfs kampeer- en picknickspullen. Zelfs ski's kunnen worden opgeborgen in de dakkoffer, die ongeveer 1,90 meter lang is. De geheel zwarte doos heeft strepen in reliëf en MINI-letters.
MINI accessoires 21 dakkoffer

Omdat het typische principe van creatief ruimtegebruik van het merk ook op het dak van de MINI Cooper SE van toepassing is, is er naast de dakkoffer zelfs ruimte voor een fiets. Met de toerfietshouder, die ook verkrijgbaar is in het assortiment Originele MINI-accessoires, kunnen tweewielers van verschillende soorten en maten rechtop en veilig op de relingdrager worden gemonteerd. De houder van zeer sterk aluminium zet de fiets vast met een afsluitbaar klemsysteem en twee spanbanden. Daarnaast omvat het assortiment andere transportoplossingen zoals skidragers en een aluminium bagagemand, die ook compatibel zijn met de relingdrager.

De MINI Cooper SE wordt de ideale metgezel voor een korte trip of weekenduitstap met het modelspecifieke Travel & Comfort System. Het bestaat uit een basisdrager die stevig tussen de hoofdsteunrails van de bestuurders- of passagiersstoel kan worden gemonteerd. Diverse systeemopzetstukken kunnen snel en gemakkelijk worden aangebracht en vastgeklikt. Zo kunnen houders voor tablets of hangers en universele haken voor tassen stevig worden bevestigd aan de rugleuningen van de voorstoelen.
MINI accessoires 21 tablet

Daarnaast kan op de basissteun van het Travel & Comfort System een ​​klaptafel worden bevestigd die als werk- of opbergvlak kan worden gebruikt. Het kan naar wens in hoogte en helling worden versteld en wordt stevig op de rugleuning van de stoel vastgehouden. Een ander slim detail van de klaptafel is de opvouwbare bekerhouder. Een ideale oplossing in de strijd tegen ongeduld en verveling achterin de MINI Cooper SE is de universele houder voor tablets met een schermdiameter van zeven tot elf inch. Het zorgt ervoor dat de tablet veilig in een ergonomisch optimale positie wordt bevestigd, waardoor het gemakkelijk is om een ​​individueel entertainmentprogramma voor de passagiers op de achterbank te starten tijdens langere reizen buiten de stadsgrenzen.