ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE sportieve looks meer assistentie

Skoda Enyaq iv sportline 8 21 int3-5-21. ŠKODA heeft prijskaartjes gehangen aan het SPORTLINE-pakket voor de ENYAQ iV. Het uitgebreide pakket maakt de volledig elektrische SUV niet alleen sportiever maar ook nog luxer.

 

De ENYAQ iV SPORTLINE maakt indruk met zijn 20” VEGA lichtmetalen velgen, de sportieve bumpers, het unieke front, de side-skirts, vele zwarte afwerkingsdetails en donker getinte ramen achter. Het speciale sportonderstel, dat voor met 15 mm en achter 10 mm is verlaagd, zorgt voor extra dynamische rij-eigenschappen.
Skoda Enyaq iV Sportline 21 lv

Exclusief voor de SPORTLINE hebben de interieurontwerpers van ŠKODA een eigen Design Selection samengesteld. De interieurbekleding en de hemel zijn in donkere kleuren uitgevoerd. Het dashboard is bekleed met zwart kunstleer met grijze contraststiksels en is afgewerkt met carbon-look details die ook terug te vinden zijn op de deurpanelen. De vloermatten met grijze bies matchen perfect bij de rest van het interieur. De SPORTLINE Design Selection omvat ook exclusieve sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Het driespaaks multifunctionele lederen sportstuur met grijze contraststiksels en de aluminium sportpedalen maken het sportieve interieur helemaal af.
Skoda Enyaq iv sportline 8 21 int

Rijke uitrusting en nog meer assistentiesystemen
De ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE imponeert niet alleen met sportieve looks en dynamiek. Zijn extra rijke uitrusting omvat onder meer LED Matrix koplampen, luxe LED verlichting achter, Drive Mode Select, HOD (hands off detectie) en progressieve stuurbekrachtiging. Ook standaard op deze sportieve ENYAQ iV: KESSY (keyless entry), een draadloze telefoonlader en Driver Assist.
Skoda Enyaq iV Sportline 21 ra

Nu te configureren en bestellen
Het SPORTLINE-pakket is leverbaar op de ENYAQ iV 60 en 80 en heeft een vanafprijs van € 4.100 voor de iV80 en € 4.700 voor de iV60. Beide uitvoeringen zijn naar smaak te personaliseren met een keur aan opties en pakketten. De, exclusief voor de SPORTLINE ontworpen, zwarte 21” BETRIA-velgen kosten € 790.

De ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE is HIER samen te stellen en de prijslijst is HIER te vinden.