PEUGEOT SPORT ENGINEERD-label nieuwe lifestylecollectie

PEUGEOT Life 21 horloge2-5-21. PEUGEOT lanceert een nieuwe lifestylecollectie van kleding en accessoires voor liefhebbers van prestaties, technologie en elegantie. Nu online verkrijgbaar.

 


Voor de nieuwe collectie onder het PEUGEOT SPORT ENGINEERED-label liet de PEUGEOT Design Lab studio zich inspireren door de geavanceerde ontwerpcodes en de nauwgezette materialen van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED. De pet, het poloshirt en het jack hebben een sportieve en elegante uitstraling met zwarte stoffen. De sleutelhanger, kaarthouder en zwartlederen portemonnee zijn voorzien van de drie Kryptonite-kleurige klauwen - de nieuwe handtekening van PEUGEOT SPORT. Het horloge met zijn gefacetteerde doosje en gestikte lederen band doet denken aan performance en efficiency. Deze nieuwe collectie is nu online verkrijgbaar via boutique.peugeot.com.
PEUGEOT Life 21 4x

PEUGEOT Life 21 capDe collectie PEUGEOT SPORT ENGINEERED heeft een sobere en sportieve stijl die fans het hele jaar door elegant zal kleden. De pet (€ 39,- incl. BTW) is geïnspireerd op een honkbalmodel met een strak design. Het poloshirt (€ 79,- incl. BTW in de maten S t/m 2XL) heeft een slim-fit pasvorm. Het is gemaakt van een bi-materiaal breisel met piqué stikwerk en mos stikwerk op de mouwen. Het technisch hoogstaande windjack (€ 169,- incl. BTW in de maten S tot 2XL) is ontworpen met een vernieuwde teddy-snit en een binnenvoering met een gestructureerd dessin.

De accessoires van zwart leder zijn zorgvuldig afgewerkt en geschikt voor dagelijks gebruik. De sleutelhanger (€ 35,- incl. BTW) heeft een gegraveerde gesp in karabijnhaak. De kaarthouder (€ 69,- incl. BTW) heeft vier vakken, waaronder een binnenvak met ritssluiting. De handige portemonnee (€ 89,- incl. BTW) heeft negen vakken. Beide zijn tevens uitgerust met het RFID-beveiligingssysteem dat bankpasgegevens beveiligt.

Het PEUGEOT SPORT Silver Chronograph (€ 249,- incl. BTW) is bedoeld voor liefhebbers van performance. Dit horloge met een chronometer en een datummeter heeft een uurwerk van Seiko. Het wordt geleverd met drie jaar garantie en is waterdicht tot 50 meter. Het gefacetteerde doosje is van geborsteld roestvrij staal met een Kryptonite chronograafknop en een PEUGEOT SPORT-gravure op de achterzijde. De band van geperforeerd zwart volnerfleder is een knipoog naar het competitieve karakter van PEUGEOT SPORT ENGINEERING.
PEUGEOT Life 21 horloge

De PEUGEOT SPORT ENGINEERED-collectie is door de PEUGEOT Design Lab studio ontworpen om het technologisch hoogstaande karakter en de elegantie van de nieuwe PEUGEOT 508 te weerspiegelen. De geraffineerde ritsen van de jassen en poloshirts zijn waterdicht. De drie Kryptonite-kleurige klauwen en het PEUGEOT SPORT-opschrift op de kleding zijn in reliëf gemaakt met een siliconenafwerking. De portemonnee, kaarthouder en sleutelhanger zijn gemaakt van zwart Italiaans kalfsleder met de drie klauwen erop gestempeld. Het Kryptonite-stikwerk stemt overeen met de afwerking van de nieuwe PEUGEOT 508.

De PEUGEOT SPORT ENGINEERED-collectie completeert de Lifestyle-collectie van PEUGEOT, bestaande uit onder meer de 1810- en LEGEND-collecties, eveneens ontworpen door de PEUGEOT DESIGN Lab studio. De kleding, accessoires en het PEUGEOT SPORT Silver Chronograph-horloge zijn per direct online verkrijgbaar via boutique.peugeot.com