BVA veilt 30 zeldzame barnfinds en klassieke restauratieprojecten

BVA Borgward Isabella21-4-21. Ruim 30 bijzondere Barnfinds & Restoration projects worden deze maand door Classic Car Auctions via het online veilingplatform van BVA Auctions geveild. Kijkdag op 26 april.

 

Bied op een aantal zeldzame Borgward Isabella Coupé’s, een Mercedes-Benz 300SE Coupé en diverse Volvo P1800’s. Op maandag 26 april is de kijkdag van alle auto’s. De veiling sluit op woensdag 28 april 2021 vanaf 20:00 uur.
BVA Borgward Isabella 

Een aantal zeldzame Borgward Isabella Coupé’s, een Mercedes-Benz 250SL Pagode, een Mercedes-Benz 300SE Coupé en diverse Volvo P1800’s hebben ruim 30 jaar het daglicht niet gezien. Deze en meer zijn nu allemaal in 1 online veiling te vinden. Wat de veiling bijzonder maakt, is dat veel van deze auto’s van origine nieuw geleverd zijn in Nederland en in originele staat zijn weggezet destijds.
BVA Mercedes Benz 190SL 

Naast de Barnfinds zijn er een aantal uitdagende restauratieprojecten te vinden, zoals een Jaguar E-Type, een Mercedes-Benz 190SL en een BMW Isetta.
BVA BMW Isetta 

Zelden zijn zoveel ongerestaureerde klassiekers bij elkaar te vinden, voor elke liefhebber een unieke kans. En het mooie is: het betreft een No Reserve veiling. Dit betekent dat het hoogste bod gegarandeerd winnend is! Kortom, een collectie van auto’s die het waard zijn om weer aandacht te krijgen.
BVA Mercedes Benz 250SL Pagode 

Over de veiling
De kijkdag is op maandag 26 april 2021 van 10:00 tot 16:00 uur in Uithoorn. Aanmelden voor de kijkdag is verplicht en kan via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Deze online veiling sluit op woensdag 28 april 2021 vanaf 20:00 uur. Klik hier om alle auto’s te bekijken. 

Over BVA Auctions
BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks ruim 6 miljoen bezoekers en meer dan 2,4 miljoen geregistreerde klanten. Maandelijks worden ruim 910.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 121 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.