Land Rover partnerschap met Musto en LEGO

Film 30Land Rover Musto 19 man vrouw23-9-19. Land Rover luistert de wereldpremière van de nieuwe Defender op met collectie outdoor-sportkleding van Musto en een bouwdoos van LEGO Technic.

 

LEGO heeft de nieuwe Defender van LEGO Technic ontwikkeld in samenwerking met Land Rover en introduceert de bouwdoos tegelijk met de échte nieuwe Land Rover Defender op de internationale autoshow IAA in Frankfurt. De bouwdoos bevat 2.573 onderdelen en combineert de creativiteit van LEGO met het direct herkenbare silhouet van de nieuwe Defender en zijn ongekende mogelijkheden. De Defender van LEGO Technic imiteert zijn voorbeeld met tal van realistische elementen en functies. Zoals de voorbeeldgetrouwe carrosserie en wielen, de vierwielaandrijving met drie differentiëlen, de volledig onafhankelijke wielophanging, de werkende lier en de meest verfijnde versnellingsbak die LEGO Technic ooit gemaakt heeft. Elk onderdeel en elke component is ontwikkeld om autoliefhebbers en LEGO-fans een onvergetelijke bouwervaring te bieden.
Land Rover Defender LEGO 19 film

Niels Henrik Horsted, Marketing Director van LEGO Group, vertelt: “With every LEGO element, children can build anything they can imagine. I’m very excited about this new model – a truly impressive job done by our LEGO Group designers. Together with Land Rover, we’ve blended elements, design and innovative engineering into a set that shows the boundless creativity of LEGO play, and that with LEGO Technic you can build for real.”

De nieuwe Land Rover Defender van LEGO Technic is per 1 oktober a.s. online leverbaar.

De Above and Beyond-collectie
De Above and Beyond-collectie van Land Rover omvat sportieve outdoor-kleding en technische uitrusting voor dames en heren. De collectie is geïnspireerd op de stoere duurzaamheid van de nieuwe Land Rover Defender en maakt gebruik van de vijftig jaar ervaring die Musto inmiddels heeft opgebouwd als wereldwijd toonaangevende outdoor-sportkledingfabrikant.
Land Rover Musto 19 man vrouw

Innovaties in de collectie zijn onder meer het gelaste thermojack met geïntegreerde RECCO-antenne. Daarmee is de drager van het jack door hulpdiensten gemakkelijker te vinden als hij in moeilijk toegankelijk gebied in problemen raakt. Het jack is verder voorzien van zakken die zijn gevoerd met PrimaLoft Aerogel. Dat zorgt ervoor dat de accu van de mobiele telefoon minder snel leeg raakt.
Het hybride Rodinia-jack is voorzien van YKK Quickburst-ritsen, waarmee het in enkele seconden is om te vormen tot een vest. Het jack is verder voorzien van PrimaLoft Black Eco-isolatie – een alternatief dat bijzonder licht, comfortabel en flexibel is en ervoor zorgt dat de drager minder lagen kleding nodig heeft om zichzelf warm te houden.
Land Rover Musto 19 windjack

Joe Sinclair, Jaguar Land Rover Director of Branded Goods and Licensing, vertelt: “The New Land Rover Defender is pushing the boundaries of automotive design, and we took this as inspiration to work with Musto to create our most advanced, technical and capable performance collection yet. Our ambition was to launch a specialist range of clothing and equipment that united the world-class capabilities of the Defender with our customers’ thirst for adventure.”

Paul Stoneham, Musto Executive Chairman: “Designing technical performance clothing is at the very core of our expertise at Musto and this partnership with Land Rover brings together two innovative British brands, both with a strong heritage. The Above and Beyond collection will provide adventurers of all types with the protection on the outside that will allow them to perform at their very best from the inside thanks to the state-of-the-art material technology, durability and comfort of the range.”
Land Rover Musto 19 regenjack

De Above and Beyond-collectie bevat verder stevige kruiken en flessen, een pen waarmee je ook in extreme omstandigheden kunt schrijven en een unieke activity belt met een ANSI COBRA-gesp en ultrasterk weefsel met een treksterkte van maar liefst 6.000 kilogram.

Land Rovers Above and Beyond-collectie is vanaf 11 september zowel online als bij de dealers verkrijgbaar. Klik hier voor de brochure. 

Over Musto
Musto is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van technisch hoogwaardige outdoor-kleding en uitrusting. Musto is in meer dan veertig landen te koop en heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van innovatie, stijl, prestaties en duurzaamheid.
Musto is opgericht in 1964 en heeft innovatie altijd gecombineerd met technisch hoogwaardige fabricage en design. Daarmee kunnen outdoor-sporters altijd maximaal presteren, ongeacht de omstandigheden. Musto wil hen het extra voordeel bieden van de nieuwste generatie kleding en uitrusting die is gemaakt om alle verwachtingen te overtreffen.
www.musto.com; www.facebook.com/mustoclothing; www.instagram.com/mustocountry; www.twitter.com/mustoclothing

Over LEGO
De missie van LEGO is om de bouwers van de toekomst te inspireren en te ontwikkelen door middel van speelgoed en spelen. Met LEGO System in Play, dat zijn oorsprong vindt in de bouwstenen van LEGO, kunnen kinderen en oudere liefhebbers alles bouwen wat ze maar kunnen bedenken.
LEGO is in 1932 in Billund, Denemarken, opgericht door Ole Kirk Kristiansen. De merknaam is afgeleid van de Deense woordjes LEg GOdt, wat ‘lekker spelen’ betekent. De LEGO Group is nog altijd in het bezit van dezelfde familie en gevestigd in Billund. LEGO wordt wereldwijd in meer dan 140 landen verkocht. Meer informatie is te vinden op www.LEGO.com