Ducati Design Experience zomercursus met IAAD

Ducati Design Experience 19 tekening15-6-19. Leer ontwerpen van Italiaanse meesters. In samenwerking met IAAD (Universiteit voor Design in Bologna) en Ducati wordt voor de eerste keer een 12-daagse zomercursus gehouden.

 

 

Tijdens de Ducati Design Experience zomercursus van 15 t/m 26 juli 2019 worden de deelnemers meegenomen in de wereld van de Ducati iconen, onder begeleiding van Ducati professionals en IAAD docenten. Twaalf dagen geheel in het teken van Ducati en zijn onmiskenbare stijl, met conferenties, workshops en activiteiten voor een persoonlijke en intense ervaring. Deelnemers worden meegenomen op een ontdekkingsreis door het merk om geleidelijk de basiswaarden van het bedrijf te onthullen en hen uit te nodigen om deel te nemen aan het Ducati ontwerpproces.
Ducati Design Experience 19 tekening
Het studietraject bestaat uit drie modules: verkennen, ontdekken en creëren. Elke module omvat educatieve momenten op het hoofdkantoor van IAAD in Bologna en workshops in de kantoren van het bedrijf. Deelnemers krijgen ook de exclusieve mogelijkheid om het Centro Stile Ducati te bezoeken om het volledige ontwerpproces van een motorfiets te bestuderen.
Ducati Design Experience 19 horloge
De deelnemers worden verdeeld in teams en toegewezen aan projecten die over verschillende onderwerpen worden uitgevoerd. In de cursus wordt niet alleen aandacht besteed aan motorfietsen, maar aan de hele wereld rondom een merk als Ducati, met ideeën voor nieuwe producten, businessmodellen en mogelijkheden. De eindresultaten worden gepresenteerd aan een Design Committee bestaande uit Ducati en IAAD experts.
Ducati Design Experience 19 kkleien
De zomercursus richt zich tot studenten en jonge professionals die hun opleidingstraject verder willen verkennen in een omgeving van uitmuntendheid en internationale relaties, zoals Ducati. Alle cursussen worden in het Engels gegeven.
De inschrijving voor de zomercursus "Ducati Design Experience" is al geopend en sluit op 20 juni. Voor informatie over toelatingscriteria en -procedures kunt u de brochure downloaden of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..