Simako-BDM opent eerste BMW Motorrad Heritage Showroom

BMW Motorrad Heritage showrom 20 showroom17-9-20. BMW Motorrad dealer Simako-BDM in Elst heeft als eerste in Nederland een Heritage showroom. Een passend decor voor het speciale BMW-gevoel.

 

 

De complete R nineT line-up en de nieuwe oppermachtige R 18 staan hier in een passend decor, samen met zeer uitgebreide presentaties van Heritage accessoires en kleding.
BMW Motorrad Heritage showrom 20 motoren

Simako-BDM heeft de complete bovenverdieping (200 m2) van de vestiging in Elst ingericht als Heritage showroom. Een parketvloer in visgraatmotief, met hout afgewerkte podia voor de motorfietsen en een corner met koffiebar in een klassiek gestileerde setting zorgen voor een authentieke sfeer. De verlichting is warm en sfeervol. De inrichting is in nauwe samenspraak met BMW Motorrad AG tot stand gekomen.

In Elst kunnen motorrijders en liefhebbers genieten van de meest uitgebreide presentatie van de BMW Motorrad Heritage producten. Hier schitteren alle Heritage modellen: de BMW R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler, R nineT Urban G/S en de nieuwe BMW R 18. Deze cruiser met een boxermotor van 1.800 cc, de grootste die BMW Motorrad ooit bouwde, is zowel technisch als in termen van design en styling overduidelijk geïnspireerd op fameuze voorgangers, zoals de BMW R 5. De R 18 belichaamt de beleving van motorrijden: puur en ongecompliceerd.
BMW Motorrad Heritage showrom 20 showroom

Gevoel speelt bij Heritage een hoofdrol. Met elkaar praten over en genieten van motorfietsen, samen rijden en personaliseren van de eigen motorfiets. Het kan allemaal in de eerste Heritage showroom van Nederland.