Mercedes-Benz Vito POWER Edition in oplage van 30

Mercedes Benz Vito POWER Edition 20 lv4-10-20. Mercedes-Benz start de introductie van de nieuwste Vito met een exclusieve limited edition; de Vito POWER Edition.

 

 

Deze Vito in speciale uitvoering onderscheidt zich door vele stijlvolle en sportieve accenten én een klantvoordeel van ruim € 2.700. Exclusiviteit is bovendien gewaarborgd: de productie van de Vito POWER Edition is beperkt tot slecht 30 exemplaren. 
Mercedes Benz Vito POWER Edition 20 lv

Sinds afgelopen maand staat de vernieuwde Mercedes-Benz Vito bij de Nederlandse VanPro Centers. Mercedes-Benz viert de introductie van het nieuwe model met de Vito POWER Edition, een exclusieve limited edition op basis van de Vito 119 CDI en de nieuwe topmotorisering Vito 124 CDI. Uiterlijk is de nieuwe edition direct te herkennen aan sportieve designaccenten als de buitenspiegelkappen, de in zwart uitgevoerde spoiler en de speciaal op dit model afgestemde striping.
Mercedes Benz Vito POWER Edition 20 sticker
Andere uiterlijke highlights zijn de robuuste sidebars, instaplijsten met ‘POWER Edition’ signatuur, privacy glass panelen en fraaie 18 inch lichtmetalen velgen. Optioneel zijn 19 inch exemplaren leverbaar. Speciale vloermatten ronden het geheel in het interieur af. Gecombineerd is deze bijzondere POWER Edition-uitrusting goed voor een klantvoordeel van ruim € 2.700.
Mercedes Benz Vito POWER Edition 20 ra
De power van een topmodel
De Vito POWER Edition is gebaseerd op de Vito 119 CDI of Vito 124 CDI, die garandeert dat deze limited edition niet alleen krachtig is in looks, maar ook in prestaties. Met maximaal 174 kW/237 pk en een koppel van liefst 500 Newtonmeter onderschrijft de 2,0-liter turbodiesel - standaard gekoppeld aan de soepele 9G-TRONIC-automaat - de sportieve uiterlijke aspiraties van de Vito POWER Edition.

De tot 30 exemplaren gelimiteerde Mercedes-Benz Vito POWER Edition is nu te bestellen bij de Nederlandse VanPro Centers, vanaf € 39.995 exclusief BTW/BPM.