Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Skirama Dolomiti is klaar voor sneeuw, zon en lekker eten

Dolomiti Skirama piste17-11-17. Ook in Italië is inmiddels voldoende sneeuw gevallen om aan het wintersportseizoen te beginnen.

 

 

De liften zijn slechts een paar weken geleden dicht gegaan na een fantastisch zomerseizoen in de Brenta Dolomieten (Unesco werelderfgoed) om nu, met de recente sneeuwval, alweer te openen voor heerlijke dagen in de sneeuw.
Nog bredere pistes, nieuwe funparken, top preparatie van de afdalingen waar Italianen met recht bekend om staan, gezellige hutten waar je heerlijk kunt eten tegen prima prijzen.... laat je verleiden tot een wintersport vakantie in bella Italia!

Trentino Sci pradalago

Skirama Dolomiti Adamello Brenta omvat 8 fraaie wintersport gebieden in en rondom de Brenta Dolomieten in Trentino en met 1 enkele skipas staan er 150 liften, 380 km pistes en adembenemende panorama’s ter beschikking.

18 november opent Madonna di Campiglio haar pistes
Vormt met Pinzolo en Folgarida-Marilleva het grootste aaneengesloten skigebied in de Brenta Dolomieten. Zeer charmant bergdorp op 1.500 m hoogte waar op 22 december de FIS World Cup Night Slalom plaatsvindt. Op de top van Spinale opent de geheel vernieuwde sfeervolle berghut Chalet Spinale-Fiat...je kunt er zelfs overnachten.

Madonna di campiglio chaletfiat

Pinzolo: seizoenstart 05 december
Typisch Italiaans bergdorp waar het goed toeven is en op de top het uitzicht op de Dolomieten adembenemend is. Heerlijk brede pistes en vernieuwde Boarder Cross baan. De zwarte Tulot Audi Quattro is een prachtafdaling en echte kuitenbijter.

Folgarida-Marilleva: seizoenstart 02 december
Ruim, groot, Family Parken voor het hele gezin en voor wie, na een biertje teveel bij Après-Ski Mau, beter niet over de piste kan afdalen, blijft de kabelbaan Belvedere ook ’s avonds open.

Pejo: seizoenstart 02 december
Hoogst gelegen dorp in Trentino waar je tot op 3.000 m stijgt voor afdalingen door nationaal park Stelvio, met bovendien een compleet nieuw aangelegde Funslope!

Trentino val di fassa ciampedie

Pontedilegno – Tonale: geopend sinds 11 november
Lang seizoen met de Presena gletsjer en de prachtige 11km lange afdaling tot in Pontedilegno. Geniet op 3.000 m van een glas bubbels in de nieuwe Skybar; Panorama 3000 Glacier met zicht op de gletsjer.

Andalo – Fai della Paganella: seizoenstart 25 november
Wederom bredere pistes, altijd innovatief en direct bij de Brenta Dolomieten. Vanaf de top Paganella zie je in het zuiden het Gardameer glinsteren. Naast skiën ook veel andere activiteiten als fatbike tochten, toerskiën, met de piste bully naar een berghut danwel het opnemen tegen Bode Miller die in januari het gebied bezoekt.

Monte Bondone: seizoenstart 08 december
Skigebied op korte afstand van de stad Trento en ideaal voor een city ski. Mooi panorama op de Brenta Dolomieten en Adige vallei, zonnig, overzichtelijk en met een Olympisch snowpark voor alle ‘riders’.

Trentino Campiglio food

Alpe Cimbra – Folgaria, Lavarone: weekend 25-26.11 en seizoenstart 06 december
Een authentiek gebied voor alle wintersporters waar ook langlaufers met de 85 km aan loipes genoeg uitdaging vinden. ‘Sleddog’, ‘fatbike’ .........zijn een paar van de extra wintersport activiteiten voor wie eens iets anders wil proberen.

Op slechts 1000 KM van Nederland volop AANBIEDINGEN
Italië ver weg? Niet waar, want je rijdt vanuit centraal Nederland in 1000 km naar diverse gebieden van Skirama en wintersport in Italië is niet duur. Er zijn interessante aanbiedingen inclusief skipas en daarbij is het eten en drinken prima betaalbaar... waar krijg je op de piste nog een espresso voor Euro 1,20?

SKI START 02 – 07 december al vanaf Euro 210,00 (3 nachten, 3 dagen Skirama skipas)
FREE SKI 09 – 24 december al vanaf Euro 455,00 (7 nachten, 6 dagen Skirama skipas)

WWW.SKIRAMA.IT - Nederlandstalig

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens