Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bikers Paradise aan het mooiste meer van Italië

Paganella bikers4-8-16. Dolomiti Paganella is een paradijs voor fietsers van allerlei pluimage. Maar neem ook een duik in het superschone Molveno meer.

 

Dolomiti Paganella Bike staat voor bijna 400 km aan paden, 2 bike parken (downhill en freeride), shuttle bus service, uitgepijlde routes, gebruik maken van liften, kaarten en gps, e-bikes, verhuur, tips en tricks!

Brenta Bike

Schrik nu niet dat Dolomiti Paganella enkel en alleen voor de fanatieke bikers een goede locatie is, ook voor een ontspannen fietstocht met het hele gezin kun je hier terecht. Er zijn “family tours” met minimaal hoogteverschil zoals rond het meer van Molveno zodat je direct een verfrissende duik kunt nemen.

Molveno meer wolken

Maar uiteraard kan er ook flink gezweet worden tijdens de “Dolomiti Paganella Grand Tour” met 138 km, 2.000 hoogtemeters bergop; spectaculaire tocht tussen de Brenta Dolomieten, top van de Paganella, omlaag naar het Gardameer en via het azuurblauwe Tennomeer weer terug. De tocht kun je inkorten en vereenvoudigen met de shuttle bus service. Kijk op http://www.dolomitipaganellabike.com/ en vindt duidelijke informatie voor ieder type biker.

Paganella bikers

DOLOMITI PAGANELLA
De Paganella Hoogvlakte ligt niet ver van de Brenner autobaan, vliegvelden Verona en Innsbruck en per auto op circa 1050 km vanaf Utrecht. Deze fraaie streek, onderdeel van het natuurpark Adamello Brenta, dat tevens op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, vormt met het Molvenomeer een parel in de Brenta Dolomieten. Voor het derde jaar op rij, met recht, uitgeroepen tot het mooiste meer van Italië door Touring Club Italiano en Legambiente.

Valsugana Elektrische fietsfoto Daniele Mosna

Arrivederci in Dolomiti Paganella: http://www.visitdolomitipaganella.it/nl/

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens