Skirama Dolomiti is klaar voor sneeuw, zon en lekker eten

Dolomiti Skirama piste17-11-17. Ook in Italië is inmiddels voldoende sneeuw gevallen om aan het wintersportseizoen te beginnen.

Kerst in Valsugana Lagorai tussen Dolomieten Gardameer

Valsugana Levico kerstmarkt3-11-17. Vanaf zaterdag 11 november a.s. is de kerstsfeer in Valsugana Lagorai letterlijk en figuurlijk weer volop te proeven.

Brenta Dolomieten vullen zich met vioolklanken

Brenta Dolomieten Giuliano Carmignola15-7-17. Op 1 augustus klinken langs de rotsen van de Brenta Dolomieten klanken van de Italiaanse violist Giuliano Carmignola.

Dolomitesvives zet Passo Sella in teken duurzaamheid

Dolomieten passo sella bergen7-7-17. Vanaf nu is de Passo Sella in de Dolomieten elke woensdag afgesloten voor auto's en het domein van fietsers en wandelaars.

Valsugana maakt zich op voor 9e Nacht van Manghen

Valsugana Passo Manghen wielrenners5-7-17. Fietsers en rolskiërs hebben vrij baan in Valsugana Lagorai als op 29 juli de Passo Manghen alleen voor hun is.

Molvenomeer heeft beste zwemwater van Italië

Molveno meer21-6-17. Het Molvenomeer is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot het meer met het beste zwemwater van Italië.

Melk Festival op de hoogvlakte van Vezzena

Vezzena hoogvlakte koeien14-6-17. Melk als basis voor een heel weekend feest? Je maakt het mee op 8 en 9 juli in Valsugana Lagorai.

Valsugana adopteer koeAdopteer een koe in Valsugana Lagorai

4-6-17. Behalve de meren van Levico en Caldonazzo heeft de Noord-Italiaanse regio Valsugana Lagorai veel meer te bieden.

Dolomiti Paganella Bike Festival verwent mountainbikers

Dolomiti Paganella Bike Days 2016 fietsers12-5-17. Over enkele weken verandert de omgeving van het Molvenomeer in een walhalla voor mountainbikers.

Levico- en Caldonazzomeer krijgen weer blauwe vlag

Valsugana Levico blauwe vlag 1710-5-17. Op de stranden van de meren van Caldonazzo en Levico wapperen ook dit jaar weer de blauwe vlaggen van de FEE.

Valsugana Lagorai voordelig met de Trentino Guest Card

Valsugana Vezzena kaasmaken10-4-17. Gratis openbaar vervoer, gratis toegang tot musea, kastelen en natuurparken met de Trentino Guest Card in Valsugana.

Molvenomeer 200317 half leegMolvenomeer verandert in een maanlandschap

29-3-17. Omdat het waterpeil in het Italiaanse Molvenomeer met circa 50 meter is gedaald ontstaat er een waanzinnig schouwspel.

Let’s Dolomites: drie dagen avontuur in de sneeuw

Madonna di campiglio brenta berghut16-12-16. Skiën, sneeuwschoenwandelen en klimmen in de sneeuw. Maak van je wintersportvakantie een avontuur.

Dolomiti Paganella voor uitgebreid wintersportplezier

Paganella Winter Dolomiti di Brenta refugio10-12-16. Dolmiti Paganella biedt meer dan alleen skipistes. Wat dacht je van karten op ijs of een tocht met een hondenslee of...

Pisteplezier tijdens zonsopgang in Trentino

Madonna di Campiglio spinale skisunrise6-12-16. Geniet  in de vroege uurtjes van de rust en de fraaie natuur op de skipistes van het Italiaanse Trentino.

Skirama Dolomiti dé plek voor “Italian style” wintersport

Dolomiti Skirama piste24-11-16. Skirama Dolomiti ideaal voor een fantastische “Italian style” wintersportvakantie. Alle nieuwtjes op een rij!

Aanvullende gegevens