VinFast opent showrooms in Keulen en Parijs - Nederland volgt

6-12-22. VinFast heeft officieel zijn eerste twee VinFast-stores geopend in Duitsland en Frankrijk.
Vinfast-Keulen-showroom-22-ext.jpg

VinFast Keulen in Duitsland en VinFast Madeleine in Frankrijk zijn officieel de eerste twee showrooms in Europa. VinFast Keulen en VinFast Madeleine, gelegen op zichtlocaties, zijn de ideale plek om de merkaanwezigheid te vergroten, waardoor VinFast snel een band en vertrouwen kan opbouwen met zijn klanten in Europa. De openingen markeerden het startpunt voor het Europese netwerk van Vinfast en bevestigden de enorme toewijding van VinFast om de revolutie van duurzame mobiliteit te stimuleren.
Vinfast-Keulen-showroom-22-int-logo.jpg

VinFast Keulen en VinFast Madeleine richten zich als saleslocatie op het tonen van de nieuwe modellen. Klanten kunnen interieur en exterieur van de door Pininfarina ontworpen VF 8 en VF 9 ontdekken, geavanceerde technologieën ervaren en ondersteuning krijgen van VinFast's experts op het gebied van het rijden met een EV. Natuurlijk kunnen klanten in de showrooms ook tot aanschaf of lease overgaan.

Met een moderne designtaal en elementen die zijn geïnspireerd op de schoonheid van de wonderen der natuur in Vietnam, bieden VinFast Keulen en VinFast Madeleine een ruime showroom met een warme ambiance, vermengd met geavanceerde technologieën zodat bezoekers kennis kunnen maken met de ‘toekomst van mobiliteit’. Naast geavanceerde online showroomtechnologieën, zal de fysieke showroom een directe link zijn om naadloze aankoopervaringen en gemoedsrust te creëren tijdens het VinFast EV-aankooptraject.
Vinfast-Keulen-showroom-22-int-VF9.jpg

Mevr. Ho Thanh Huong, CEO van VinFast in Europa, over de openingen: “VinFast Keulen en VinFast Madeleine vormen  het beginpunt van ons retailnetwerk in Europa. Het bevestigt niet alleen de officiële aanwezigheid van het merk op de Europese markt, maar ook VinFast's toewijding als het gaat om klanten. Ik geloof dat het retailnetwerk van VinFast de betrouwbare verbindingen zal zijn met Europese klanten gedurende de hele periode dat zijn een EVvan Vinfast zullen bezitten. Ook zullen de stores gemak en  hulp bieden aan klanten bij hun overgang naar de toekomst van duurzame mobiliteit.”

De opening van de eerste VinFast-stores in Europa wordt gevierd bij VinFast Keulen. Dit is een belangrijke locatie in het retailnetwerk van VinFast voor Duitsland. In een later stadium zullen er ook Vinfast-stores in  Berlijn, München, Hamburg, Frankfurt en Oberhausen komen. Daarnaast volgen er binnenkort showrooms in onder meer Parijs, Marseille, Rennes, Montpellier en Metz (Frankrijk), en in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam (Nederland).