Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bretagne dichterbij met de hogesnelheidstrein

Bretagne Saint Malo zee2-5-17. Er is al een directe luchtbrug tussen Amsterdam en Bretagne. Daar komt een snelle treinverbinding bij.

 

 

Vanaf 2 juli 2017 opent de hogesnelheidslijn tussen Parijs en Bretagne. Vanuit de hoofdstad van Frankrijk ben je voortaan binnen anderhalf uur in Rennes! Deze dynamische studentenstad is een leuke bestemming voor een citytrip en het ideale startpunt voor een rondreis over het Franse schiereiland.

Bretagne TGV

Dankzij de goede openbaarvervoersverbindingen ben je namelijk zó aan de kust in Saint-Malo of in de middeleeuwse stad Vannes.

Bretagne Saint Malo zee

Ook de meer westelijke steden Brest en Quimper zijn eenvoudig met de trein te bereiken. Wil je iets meer flexibiliteit? Huur dan een auto op het station van Rennes en reis zelf langs de mooiste plekjes van Bretagne.

Bretagne Quimper

Bretagne zonder mijn auto
De regio Bretagne zet zich volop in voor een duurzaam toerisme. Dankzij haar inzet stond de regio eind 2016 als enige in Frankrijk in de top 100 meest duurzame bestemmingen ter wereld (Green Destinations).

Bretagne fietsen

Om duurzaam toerisme nog meer te bevorderen, lanceerde de regio onlangs de campagne “Bretagne sans ma voiture” (Bretagne zonder mijn auto). Een aanmoediging om de regio te verkennen met de trein, de bus of op de fiets. Dankzij de hogesnelheidslijn wordt het nog makkelijker om Bretagne met het openbaar vervoer te bereiken én te ontdekken!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens