World Ducati Week 2022 van 22 tot 24 juli

Ducati WDW 2022 logo22-11-21. De World Ducati Week keert eindelijk terug in 2022. Het Misano World Circuit "Marco Simoncelli" zal weer Ducatisti van over de wereld verwelkomen.

 


Het langverwachte en door de hele Ducati familie felbegeerde evenement waar duizenden enthousiastelingen samenkomen om de passie voor de motorfietswereld en voor de Reds uit Borgo Panigale te vieren. Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juli is het Misano World Circuit "Marco Simoncelli" klaar om de Ducatisti en enthousiaste motorrijders te verwelkomen voor een niet te missen evenement aan de Adriatische Riviera dat de perfecte mix zal zijn van plezier, motorfietsen, rij-ervaringen, parades, rijders en shows voor Ducatisti en enthousiastelingen van alle leeftijden.
Ducati WDW 18 toegang

Het programma voor 2022 is nog in de maak, maar de intentie is duidelijk: er de meest gedenkwaardige editie ooit van te maken. Als eerste is de "Race of Champions" al bevestigd , het meest opwindende en adrenaline gevende moment van het evenement waarin Ducati rijders van vroeger en nu het circuit op gaan om elkaar uit te dagen op speciale motorfietsen. Een unieke kans voor alle fans om hun legendes en helden uit de wereld van de motorsport in actie te zien.

Er zijn nog steeds onzekerheden in verband met de pandemie bij de organisatie van het evenement. Ducati houdt de situatie constant in de gaten en zal alles in het werk stellen om de elfde editie van de WDW te organiseren in overeenstemming met alle regels die nodig zullen zijn om de veiligheid van de deelnemers te garanderen.
Ducati WDW 2022 logo

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws over de WDW2022 is er een speciaal gedeelte van de Ducati website beschikbaar.

Ducatisti, het aftellen begint, tot snel!