Ierland in 10 schitterende winterwandelingen

Cork Inchydoney29-12-17. Ierland is mooier dan ooit tijdens de koude wintermaanden. We nemen je mee naar 10 ideale plekken.

10 schitterende stranden in Ierland

Ierland Downhill Strand11-6-17. Frisse lucht en prachtige vergezichten. We hebben de Top 10 van Ierse stranden voor je op een rijtje gezet.

Ierland thuis vieren met heerlijke gerechten

Irish stew bord9-4-17. Na een heerlijke vakantie in Ierland je herinneringen luister bijzetten met een goede Ierse stoofpot of brownie.

Ierland verkennen langs St. Patrick's Trail

St Patricks Trail glas in lood26-3-17. Saint Patrick's Trail is een unieke 48 kilometer lange autorit die de Noord-Ierse verbondenheid met Ierlands patroonheilige eert.

Ierland valt van het ene in het andere festival

Festival Galway Races18-3-17. Muziek, heerlijk eten, actief en artistiek. Festivals in Ierland zijn er in alle soorten en maten! En het hele jaar door.

Ierland ontdekken in 10 fantastische reisroutes

Wild Atlantic Way29-1-17. We geven je de top 10 van de mooiste en meest onvergetelijke roadtrips en reisroutes door Ierland.

Wicklow Powerscourt gardens10 fantastische tuinen van Ierland

25-12-16. Het weelderige, groene landschap kenmerkt het hele eiland en maakt van Ierland een groots tuinavontuur.

Dublin maakt zich op voor TradFest muziekfestival

Dublin TradFest Connolly17-12-16. Wij geven je 5 reden waarom je naar het jaarlijkse muziekfeztival TradFest  in de Ierse hoofdstad MOET gaan.

Acht beste pubs met livemuziek in Ierland

Ierland pub muziek15-11-16. Ierland staat ook bekend om zijn gezellige pubs. We zetten de 8 beste met livemuziek op een rijtje.

Ierland top 10 van meest geliefde pubs

Glencullen Johnnie Fox23-20-16. Iedereen houdt van de Ierse pub. Hoe authentieker, hoe beter. Een kort overzicht van Ierlands 10 meest bekende kroegen.

Belfast 3-in-1 maritiem plezier met de Titanic-pas

Titanic Museum27-8-16. Belfast herbergt de grootste Titanic-tentoonstelling in het museum op de werf waar het 'onzinkbare'schip werd  gebouwd.

5 extra redenen om van Ierland te houden

Ierland voetbalfans EK1631-7-16. Ierland staat bekend om prachtige landschappen en bijzondere geschiedenis, maar dat is niet het enige.

Dublin Festival Season is cultuur van wereldklasse

Dublin Festival Season10-7-16. Het Dublin Festival Season gaat over de cultuur van wereldklasse in de Ierse hoofdstad.

Ierland biedt toeristen eigenzinnige accommodaties

Gally Head Lighthouse3-7-16. Ben je op zoek naar een bijzonder verblijf in het eeuwenoude oosten van Ierland? Wil je iets unieks ervaren?

Ierland telt talloze eeuwenoude kastelen

Castle Leslie26-6-16. In het eeuwenoude oosten van Ierland vind je waar je ook gaat of staat kastelen. Hier is een overzicht van de top 10.

Ierland brengt eeuwenoude verhalen tot leven

Ierland Cobh County Cork19-6-16. Hartverwarmend, passioneel, wreed en hilarisch. In het oosten van Ierland komen de verhalen uit het verleden tot leven.

Aanvullende gegevens