Wevi zet 400 keer Citroën C3 in voor zakelijk gebruik

Citroen C3 Wevi 19 lv22-11-19. De compacte en trendy hatchbacks worden door mobiliteitspartner Wevi ingezet als voorloop- en shortleaseauto’s.

 

De keuze is gevallen op de C3 vanwege een mix van factoren. De voorloopauto’s worden voornamelijk ingezet voor jongere werknemers, die met name het design en het infotainmentsysteem van de Citroën op prijs stellen. Wevi heeft daarom gekozen voor de Feel Edition, met onder meer een in two-tone gespoten carrosserie en de Citroën Connect Box, Citroën Connect Nav en DAB+tuner.
Citroen C3 Wevi 19 lzij rij

Voor Wevi was de keuze voor de Citroën C3 evident. “We zijn begonnen met een kleine vloot C3’s, maar toen we het enthousiasme bij de berijders zagen, hebben we ervoor gekozen om de vloot fors uit breiden”, aldus Rene Viscaal, directielid van het bedrijf. “Ook als shortleaseauto is hij zeer geschikt. Voor een auto uit het B-segment biedt hij verrassend veel ruimte en comfort. De lage kilometerkostprijs, mede vanwege zijn hoge restwaarde en het lage verbruik, heeft de keuze voor C3 voor ons verder vergemakkelijkt.” Wevi heeft de afgelopen maanden de eerste Citroëns C3 in ontvangst genomen. De gehele vloot van 400 auto’s zal nog dit jaar volledig zijn uitgeleverd.
Citroen C3 Wevi 19 lv

Wevi
Met meer dan 25 jaar ervaring in de internationale automotive sector behoort de Viscaal Groep tot één van de toonaangevende partners in de automotive sector. Wevi, onderdeel van de Viscaal Groep en opgericht in 2006, is een van de grootste zakelijke mobiliteitspartners van Nederland. Wevi helpt bedrijven bij het inkopen, financieren en managen van een betrouwbaar, flexibel en professioneel wagenpark waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.