De hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, het warme heldere water en de vriendelijke bevolking maken het dé ideale vakantiebestemming voor geliefden. Het Bucuti & Tara Beach Resort aan het mooie Eagle Beach is verkozen tot het meest romantische resort in de Caraïben. Gasten uit de hele wereld weten Aruba en Bucuti dan ook te vinden voor een ultieme liefdesvakantie. Of je het eiland nu bezoekt voor een ontspannen vakantie met je partner, er naartoe komt voor je huwelijksreis of elkaar er de liefde opnieuw wil verklaren: op Aruba en Bucuti kan het allemaal.
Aruba-Bucuti-23-strand.jpg

Liefde hangt in de lucht op One Happy Island en bij Bucuti & Tara Beach Resort
In 2023 biedt reizen zonder beperkingen weer volop kansen. Dit wordt hét jaar om je hart te volgen naar de mooiste bestemmingen. Aruba heeft alle ingrediënten voor een geslaagde romantische vakantie en vanuit Nederland gaan er dagelijks vluchten naar toe. Op het tropische eiland schijnt de zon net iets feller, is de lucht net iets blauwer en zijn de zonsondergangen mooier dan je ooit hebt gezien.

Het Bucuti Tara & Beach Resort ligt aan het mooiste strand van Aruba: Eagle Beach. Uitgeroepen tot één van de ‘dream beaches of the world’. Het adults only resort is helemaal ingesteld op het verzorgen van een luxe en onvergetelijke vakantie voor koppels. Een persoonlijke conciërge helpt gasten met het samenstellen van een perfect geregeld verblijf, gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. Zo zijn er heerlijke wellnessmogelijkheden en kun je elke dag de zon onder zien gaan bij de SandBar op het strand, waar alleen gasten welkom zijn. Hoe je jouw verblijf ook vormgeeft: een romantische vakantie bij Bucuti is een onvergetelijke ervaring.
Aruba-Bucuti-23-strand-parasol.jpg

Een exclusieve en onvergetelijke huwelijksreis
Bucuti Tara & Beach Resort heeft zelfs speciale Romance Concierge voor de gasten die hun huwelijksreis in het resort komen vieren. Zij zorgen ervoor dat het pasgetrouwde koppel aan niets ontbreekt. Wat denk je van een privé butler, een picknick of diner op het poederwitte strand, een privétocht op een jacht of in een helikopter of een diner en filmavond in een eigen cabana met butler? Wie echt wil uitpakken laat een VIP-aankomst en vertrek op de luchthaven regelen. Het conciërge team van Bucuti staat altijd klaar voor gasten om voor en tijdens het verblijf de meest bijzondere en romantische momenten te creëren.

Renew your vow
Ben je al even samen met je partner en wil je jullie liefde opnieuw vieren? Op 9 augustus 2023 vindt ‘Aruba | Do Vow Renewal Ceremony’ plaats. Tijdens dit romantische evenement geven koppels van over de hele wereld elkaar opnieuw het ja-woord op het strand van Eagle Beach. De dresscode is wit, met een vleugje aan Caribische kleuren en deelname is gratis. De ceremonie vindt op loopafstand van Bucuti plaats. Verras je partner of bereid jullie vow renewal samen voor.

Over Bucuti & Tara Beach Resort
Het Bucuti & Tara Beach Resort is een adults-only, milieuvriendelijk en intiem resort gelegen op Eagle Beach, het mooiste strand van Aruba. Met een romantische sfeer, kunnen gasten genieten van de huidige 45 suites en 59 kamers met een schitterend uitzicht op zee. Het aan zee liggende Elements restaurant biedt overvloedige opties van gerechten aan met daarbij gezondheid en veiligheid voorop. Fijnproevers kunnen genieten van een 5-8 gangen menu, gecombineerd met een wijn gekozen door een sommelier in Bucuti & Tara's tweede Chef's Table restaurant, SENSES. Creatieve en heerlijke veganistische en vegetarische gerechten staan centraal in het menu. Extra faciliteiten voor een onvergetelijke romantische ervaring zijn onder andere verschillende wellness programma’s en een privé diner op het strand. Ga voor meer informatie naar: www.bucuti.com