Op slechts 45 minuten van Parijs. wordt het bijgebouw van Le Barn omgetoverd tot dé plek waar je kunt genieten van pannenkoeken, cider, chocolade en glühwein. Met, net zoals op de piste, vuurkorven die je warm houden. 
Le-Barn-23-bar.jpg

Ontdek het buitenleven
Tijdens het verblijf genieten jong en oud van de voordelen van het buitenleven. De instructeur die aanwezig is bij het hotel geeft de hele dag les – zo boek je échte vooruitgang! Van Olympische Winterspelen en wandelen tot boogschieten, indoor minigolf en fietsen. Doe mee aan een van deze activiteiten en wordt beloond met een welverdiende raclette!
Le-Barn-23-erf.jpg

Met rode wangen van de kou komt iedereen 's avonds samen rond de tafel die vol met traditionele gerechten staat. Op het menu staat onder andere de Normandische fondue met een selectie van kazen bereid door MOF Ludovic Bizot. Sluit de avond af met een potje bingo en dan is het alweer tijd om naar bed te gaan.
Le-Barn-23-bar.jpg

Fotografie op Le Barn
Breng een bezoek aan Le Barn met een aantal negatieven op zak en ontwikkel ze onder leiding van Fred Goyeau. De fotografie kamer is de 74e kamer van het hotel. Deze donkere kamer staat open voor alle fotoliefhebbers. Tijdens een workshop van 1,5 uur leer je het proces van het ontwikkelen van een negatief van begin tot eind. Je bent welkom bij Fred op alle zondagen tussen 19 februari en 5 maart en de workshop is geheel gratis.